Bloggen er nu en blog i bøgernes tegn!

søndag den 9. februar 2014

Bridget Jones: Vild med ham

Når man nu har læst de andre Bridget Jones dagbøger, så skulle denne nye, mere modne udgave også gives et forsøg.
Og jeg ved sgu ikke. Altså, den var hurtigt læst, bogen var fin og sådan noget, men jeg er nu glad for at jeg "kun" lånte den på biblioteket, og ikke betalte en formue for den.

Bridget er blevet 50 og har to børn. Mark Darcy er - *gisp* - død, og Bridget skal nu forsøge sig med netdating og unge fyre. Sproget er let og humoristisk, men det bliver aldrig rigtig rigtig godt, desværre. Men altså, jeg var da underholdt fra start til slut.





 Beskrivelse (fra saxo.com): Et med længsel ventet gensyn med Bridget Jones, der bokser med livet som moderne single-mor og med livsvigtige spørgsmål som: br br ER DET AT GÅ I SENG MED EN efter to dates og seks ugers sms-udveksling det samme som at gifte sig efter to møder og seks ugers brev-udveksling på Jane Austens tid? br br HVAD GØR DU, når en veninde fejrer sin 60 års fødselsdag samme dag, din kæreste fejrer sin 30 års? br br ER DET FORKERT at lyve om sin alder, når man dater online? br br TWEETER DALAI LAMA selv, eller er det hans assistent? br br Bridget Jones er tilbage! VILD MED HAM er aktuel, øm, bevægende, vittig, klog og hamrende morsom. br br Hun er blevet ældre, men ikke nødvendigvis klogere. Hun har stadig store udfordringer på alle livets områder og er med internet dating, Twitter og Facebook blevet indfanget af de sociale medier - en disciplin, der ikke er let at styre ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar